Видалення акаунта
Перед видаленням
- Виведи залишок балансу зі свого гаманця.
- Закрий активні картки.
- Дочекайся завершення незавершених замовлень eSIM, подарункових карток або виведення коштів.
Як видалити
У застосунку: відкрий Акаунт, потім Видалити акаунт і підтверди. Твій акаунт буде закрито одразу.
Через e-mail: надішли лист з e-mail твого акаунта на [email protected] з темою "Delete my account". Ми виконаємо запит протягом 30 днів.
Що відбувається з твоїми даними
- Твій акаунт закривається, і ти більше не зможеш у нього увійти.
- Твої персональні дані видаляються або анонімізуються протягом 30 днів.
- Записи, які ми зобов’язані зберігати за законом, як-от транзакції та записи верифікації, зберігаються впродовж обов’язкового строку, а потім видаляються.
Усі подробиці — на сторінці видалення акаунта.
